Следвайте Гласове в Американският президент Джо Байдън информира НАТО и Г-7,

...
Следвайте Гласове в Американският президент Джо Байдън информира НАТО и Г-7,
Коментари Харесай

Байдън информира НАТО и Г-7, че експлозията в Полша е причинена от украинска ракета

Следвайте " Гласове " в
Американският президент Джо Байдън осведоми НАТО и Г-7, че детонацията в Полша е породена от украинска противовъздушна отбранителна ракета, съобщи Ройтерс.

Предварителната информация оспорва изказванията, че падналата в Полша ракета е изстреляна от Русия, разгласи по-рано, преди да отпътува от Бали, президентът на Съединени американски щати.
 
16 Ное 2022160015 Ное 202224919 Окт 202280405 Sep 2022245815 Авг 202296009 Авг 2022766КоментариКолю16 Ное 2022 11:57ч.
Ами в този момент? Ква стана тя, малкий зарзават, дето побърза да се изхвърлиш, че били съветски?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати борба16 Ное 2022 13:10ч.
Имаше един президент който пръв призна една част от България за друга страна и тогава Съединени американски щати президента му дръпна ушетата. Сега би трябвало на дру г президент от село да го наритат по кокалчетата. Има една Бг сентенция,,,аз пръднах но съседа се на,,,а.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Жерю Желев беше единица мярка за злоумишлен идиотизъм (с)16 Ное 2022 14:27ч.
Сегашния е единица мярка за слугинско престарание. Направо е на път да засенчи и Чехлю и Боко взети дружно.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Западен16 Ное 2022 14:41ч.
Полша не значима страна с цел да се задейства член 5! Източна Европа са косвени жертви нали крещяха че и заблудена да е ще отвърнат на удара ко стана НАТО нещо доста го е боязън.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Мила от Марс16 Ное 2022 12:04ч.
Много забавна и напряко невероятна информация, стига Байдън отново нещо да не се е объркал. Само не знам в този момент по какъв начин ще реагират от bTV, по която нощес, в късните вести, техен публицист надали не на драго сърце разгласи, че ударът няма по какъв начин да не е от съветска страна, и имало единствено теоретична опция да е украински. Добре, че " елитната ни публицистика " към момента позволява истината, най-малко теоретично.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Z T.M.16 Ное 2022 12:12ч.
Не е единствено БТВ, всички " самостоятелни " Средства за масова информация се надпреварваха да популяризират лъжите. Дори и в. Сега, който преди време се стремеше да бъде справедлив и сдържан, още не си е сменил заглавието: Руски ракети паднаха в Полша и убиха двама души (ГАЛЕРИЯ). Как ги схванаха, че са съветски?!? И те извършват поръчки, само че много бездарно!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати йосарян16 Ное 2022 12:37ч.
" Дори и в. Сега, който преди време се стремеше да бъде справедлив и сдържан " това е от дълго време в предишното. не знам дали останалите да работят в газетата са минали в графата " грантоеди ", само че е реалност, че държат прАвата, транс, през и ойроатлантическа линия. а и най-хубавия през последното десетилетие форума унищожиха - допускам, поради отсъствието у списващите в него на " верните " полезности.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Омуртаг16 Ное 2022 14:24ч.
Йосаряне,нали помниш " Ор който знаеше доста странни неща за животните ". Форума на Сега безпорно бе най-хубавия.Мисля приятелю,че всичко се промени след кончината на Миряна,светла и памет.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Цеко Петев16 Ное 2022 14:29ч.
Така става, когато социопати поведат стадото
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати thenewone16 Ное 2022 14:34ч.
Ся. Форумът на Сега се промени много преди Миряна да си замине. Трябва да е било началото на 2012-та. Пуснаха един нов устав, и sybil размаха огромната сопа. Много бързо, както ми сподели Караваджо, форумът замязя на дамско матине. Но отново ставаше. А и самата газета беше напълно друга.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Лекуващ лекар16 Ное 2022 12:11ч.
Щом и Бай Хлипни Дъска прозря, че са хохлите, нещата си отиват на мястото!!!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Съединени американски щати не са подготвени за идващият Тонкински инцидент16 Ное 2022 14:36ч.
И там надалеч не всичко е толкоз цветущо под шапката на Пентагона, колкото то изкарва евроатлантическата машина за неистини.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Георги Богданов16 Ное 2022 12:12ч.
Дааа, а психодесните у нас в този момент какво ще вършат...???
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Z T.M.16 Ное 2022 12:13ч.
Неумити и красиви...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Стою16 Ное 2022 12:18ч.
По случай своята 80-годишнина БайДън пусна даром на Русия, че ракетата не идела от нея. Мърлячи.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Схемата16 Ное 2022 12:21ч.
Хора, вижте челото на първа страница на уеб страницата и си дайте сменка, че през днешния ден това е централна и надали не единствена вест за България! Няма да разясня този факт, тъй като има акутна заплаха да изпусна някоя неприлична дума, а не го искам! Големите тематика за България са българските тематики! Имам да споделя доста значими неща за една борба, която изискуем на България, в опит да спасим лв.. Къде да напиша, че да прочетат повече хора?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати България е изцяло провалена държава16 Ное 2022 12:23ч.
Затова новините за нея не са забавни.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати йосарян16 Ное 2022 12:39ч.
правилно. само че на 50%. провалена - да, само че не страна.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати огромния праз16 Ное 2022 12:24ч.
Никой не е почвал и няма да почне международна война поради Полша. Никога!!!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Световните войни стартират по международни причини16 Ное 2022 14:32ч.
Максималното, които може да даде този инфектиран народ на света е следващият Глайвиц.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Схемата16 Ное 2022 12:27ч.
От през вчерашния ден са почнали цирковете в Народно събрание около ПЛАНА и ПОТЕНЦИАЛНОТО ЗАТВАРЯНЕ НА въглищните ЦЕНТРАЛИ. Либерализиран пазар, унищожена енергетика - това обрича България на пъкъл! Изменчивите и геппаджиите се надпреварват в неистини, гледайки по какъв начин България се е отправила към бездна! Къде се разяснява това?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Мила от Марс16 Ное 2022 12:44ч.
Наистина страшни неща се случват в България и би трябвало нещо да се направи. Ако знаете какво и по какъв начин, кажете.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Teo16 Ное 2022 12:35ч.
Reuters след началото на тъй наречените СВО много дескредитираха другояче международния си имидж и водеща позиция в новините с постоянно погрешни, непроверени и напряко лъжливо поднесени вести. И тази им вест (от офиса на Ройтерс в Полша!) с изказването на Слоу Джо би трябвало да се приема с едно мислено... Заглавието е Biden says missile that hit Poland probably not fired from Russia November 16, 202210:59 AM GMT+2Last Updated 13 min ago By Marek Strzelecki а другояче вижте по какъв начин Ройтерс в последователност е отразил събитието - Initial findings suggest missile Ukrainian - AP report (скачат, както постоянно за сензация) - Polish president says no evidence of who fired missile (със ссигурност знае, че ракетите не са руски) - Moscow says its weapons not used near Ukraine-Poland border (още незабавно имаше изявления) - Ukraine defence minister calls for no-fly zone (затова си упорстват от много време) WARSAW, Nov 16 (Reuters) - A missile that killed two people in Poland was unlikely to have been fired from Russia, U.S. President Joe Biden said on Wednesday, after the blast raised global alarm that the Ukraine conflict could spill into neighbouring countries. NATO ambassadors were due to hold an emergency meeting on Wednesday to respond to the explosion at a grain dryer near the Ukrainian border, which occurred while Russia was firing scores of missiles at cities across Ukraine. Разбира се ясна ще е позицията на НАТО след срещата. РФ ще бъде още веднъж упрекната, застрашена и така нататък, несъмнено Съединени американски щати, Англия и васалите от Европейски Съюз ще се бръкнат още веднъж в джобовете и отделят средства за въоръжаване. Преговори с позицията на РФ и Украйна не виждам по какъв начин биха се провели, а с последните ракетни офанзиви над Украйна, РФ по-скоро показва, че даже и да има такива, те не биха отстъпили, НО по-вероятно ще търси капиталуация на режима в Украйна.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Схемата16 Ное 2022 12:45ч.
Водещата догадка, с голям % възможност, е изстрелването на дефектна ракета на украинската противовъздушна защита. Експертни отзиви доста безапелационно разясняваха, че към момента Укр. употребява муниции от руско време, които с времето стартират да дават отклонения. Краматорск по този начин се е случил! Изцяло украинска работа! Огромната част от разрушените жилищни здания също се изясняват по този метод!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Схемата16 Ное 2022 12:52ч.
Русия се въздържа и не е практикувала жестоки и изравняващи всичко килимни бомбандировки. Не е ли пределно ясно, че 8 месеца водеха една прекомерно странна, доста щадяща война. Ползват съвременно, високоточно оръжие. Винаги мислете за интереса и кой стои зад него! Защо им е на руснаците да хабят скъпи муниции и да разрушават жилищни блокове и селска къща в Полша?!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Мила от Марс16 Ное 2022 13:05ч.
Много се тормозя да не би в този момент някой да каже, че от Украйна е изстреляна дефектна ракета от руско време, пристигнала от България.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Схемата16 Ное 2022 12:54ч.
Винаги съм защитавал мнението, че войната е едно изключително създание, което един път изпуснато от оковите си, стартира да живее по свои лични правила и смачква " желанието " на индивидите да са умерени, сдържани! Отива на зле! Западът е възпален от личното си безумство, летално болен е, надява се и доста евентуално да вижда в тази война вяра за дребна пролонгация.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Коментар16 Ное 2022 13:08ч.
Е, може ли такова нещо в този момент? Дядо Джо скапе кефа на полските пани? Те тъкмо се наточиха ВЕДНАГА да обвинят руснаците за падналата ракета и дядо Джо, по този начин да ги секне. Пълно безсрамие. А полските пани не веднъж в историята са яли съветски бой, само че като че още веднъж жадуват да ядат подобен. Ако не престават в същия дух, може да бъдат,,ощастливени ".
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ц, не полските, а другите пани16 Ное 2022 13:25ч.
Поляците реагираха много сдържано, тъй като през цялото време си знаеха каква е истината и че лъжите няма да минат. Неполските мераклии за пани обаче са същински разочаровани, че не съумяха да шитнат и тая манипулацийка.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Зодия Прасе16 Ное 2022 13:55ч.
Полските пани Пшегодув
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати colibri16 Ное 2022 13:10ч.
След като огромният, бял брат сподели, че това е укр. работа- кои сме ние, с цел да му опонираме!:). Нашите " самозвани " " специалисти " налазиха отново СМИ- забавно е, дали ще си " посипят главата с пепел " след думите на Байдън? Едва ли?! Чакам с интерес заявката на НАТО за случая, а също и след срещата на Г.Донев със бълг. спецслужби и парл. комисии. Очаквам доста думи с познато наличие, без необикновен смисъл.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Защо никой не задава доста значим въпрос на Байдън?16 Ное 2022 13:25ч.
Съединени американски щати въоръжиха Полша с Противовъздушна отбрана системи Patriot. Защо американските Противовъздушна отбрана не съумяха да ударят ракетите нарушили въздушното пространство на Полша?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Дали16 Ное 2022 13:58ч.
Дали не съумяха или не пожелаха?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати в този момент питайте радев нощес какво е пил, че е приказвал глупости16 Ное 2022 13:27ч.
и него го изоставиха, селския хитрец; ти да видиш; единствено английката още ще му бърше сопола, само че тя пък без титаник потъна;
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати румбата обича да се самообстрелва с тежко оръжие16 Ное 2022 13:43ч.
ами в този момент Народното събрание на кого ще праща оръжие и кого ще пази? светлочервен гадев къде е да води армията на война;
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати СМЕХХХ16 Ное 2022 13:43ч.
Вай, вай, вай, десносектантските подлоги, ами в този момент?!? Ще продължавате ли да ревете или ще налапате полския член 4?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Факчекър16 Ное 2022 13:53ч.
В България няма Средства за масова информация има СМРАД - Средства за Масова Реклама, Агитация и Дезинформация
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Вай, Гълъбо, вай, Хекимянчо, вай дневниковци,16 Ное 2022 13:54ч.
Да не бяхте се правили на по-католици от папата и да тичате като недоизносено парле пред баща си Байдън. Shame on you, да ви го река на Юдиния ви език.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Пена16 Ное 2022 13:56ч.
Целия цирк имаше различен план, само че нещо не се получи. трябваше да е по време на срещата на Г-20, както и преди анонсиране Победата на Републиканците в Камърата. Понеже Републиканците споделиха, че няма да гласоподават пари а оръжие, на Байдъм му трябваше мотив. Обобрени са 37.7 милиарда за Украйна. Както стана ясно от банкрутиралата компания за крипто-валута FTX, медиатор на парите, парите се изпращат до Украйна, а след това се връщат по сметките на политиците в Aмерика.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Не им се получи16 Ное 2022 14:05ч.
Компютрите отново се оказаха конфитюри.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Чл. 516 Ное 2022 14:08ч.
Язък, члена им увисна!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ГигаВат16 Ное 2022 14:21ч.
Няма неприятно. Тогава Русия може да провежда безполетна зона в космоса. И тогава натовските артилеристи ще би трябвало да считат задачите на коляно с моливче. А всеки знае западнярите какви математици служат в натовскоте армии.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати пинокио16 Ное 2022 14:29ч.
Президента на Съединени американски щати за следващ път сподели, че не се истината за него е над всичко, а думата му е закон!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати BIG5 ЦИТАТИ Изобщо в България е суматоха всеобща на прислужниците...16 Ное 2022 14:48ч.
В 1 часа след среднощ персонално ПрезиденТОТ ни Радев е написал черно на бяло, че желае да се вземат ответни мерки/срещу кого, БЕ?!?!/ https://www.big5.bg/2022/11/16/%d0%b8%d0%b7%d0%be%d0%b1%d1%89%d0%be-%d0%b2-%d0%b1%d1%8a%d0%bb%d0%b3%d0%b0%d1%80%d0%b8%d1%8f-%d0%b5-%d0%bf%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d0%ba%d0%b0-%d0%b2%d1%81%d0%b5%d0%be%d0%b1%d1%89%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d1%81/
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати thenewone16 Ное 2022 14:57ч.
" Къде да напиша, че да прочетат повече хора? ". Пиши най-малко тук. Лично аз те чета с интерес. Пиши, то ясно, че ще го раздробяваш на дребни порции, само че няма различен метод. А за ракетата - ми то има фотоси на три фрагмента от нея. C-300. Да не би руснаците да са я изстреляли по калибрите? А не е и климатик.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Схемата16 Ное 2022 15:44ч.
Снощи се организира учредително заседание. Тръгваме на борба за избавяне на лв.! Инициативен комитет под управлението на Сарийски стартира съответна подготовка за осъществяване на народен референдум. Провеждане събиране на подписи - ориент. от 01.12.22 до 01.03.2023. Тежки разисквания, само че най-после ВЪПРОСЪТ ЩЕ Е ЕДИН. Работна група стартира съответна активност по финално формулиране. Обсъждани бяха няколко разновидността. Поради юридич. съображения ще отпадне най-естественото и разбираемо от хората - еврото да се одобри след постигане на 90 % от междинните за Европейски Съюз приходи. Въпросът евентуално ще гравитира към някаква бъдеща дата, преди която да не може да се приема еврото - 2035! Има страници за описване! Това е последният редут! А през днешния ден сутринта в медиите - НИТО ДУМА! Корупционерско-либералната-клептоманска-двулична-военнолюбива КЛИКА е осъдила НАРОДНАТА ВОЛЯ НА МЪЛЧАНИЕ!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Схемата16 Ное 2022 16:26ч.
Буквално единствената обява по тази съдбовна тематика (България, лев, суверенитет, ик. перспективи) открих на необичайно и ненадейно място: https://telegraph.bg/biznes/novini/novina-ot-posledniia-chas-uchrediha-iniciativen-komitet-za-zashtita-na-bylgarskiia-lev.-zamianata-s-evro-e-unishtozhavane-na-nacionalnata-ni-valuta-zaiavi-doc.-sarijski-358539 По всичко проличава, че някой е издал възбрана за издание на информация по тематиката, а някак телеграфът не е схванал!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати икЕБАНА & фънш УЙ16 Ное 2022 15:32ч.
А това нещо Бабикянското, дето ту идва, ту си отива(от “ние идваме ”, само че си отидохме), зове за отплата против Русия, която убива почтени поляци. “Невинни поляци ” няма (от мен да го знаете). Като започнеш от Дудата, та до поледния шляхтич.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Схема за пране на пари за изборите ш СА през Украйна16 Ное 2022 16:18ч.
https://ic.pics.livejournal.com/colonelcassad/19281164/3448777/3448777_900.jpg
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани26 Окт 2022162516 Ное 2022132416 Ное 202229424 Sep 20222728
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР